Verzenden


Wij verzenden schoenen binnen België en Nederland. Er wordt een verzendkost van €1,5 binnen België en €5 binnen Nederland aangerekend. Je kan opteren voor een thuislevering of een afhaalpunt bij jou in de buurt. Na het plaatsen van je bestelling en het afronden van de betaling wordt jouw bestelling binnen de 1 à 2 werkdagen door ons verzonden. Zodra wij jouw pakket hebben verzonden, krijg je van ons een verzendbevestiging. Ontvang je geen verzendbevestiging? Controleer zeker je spam want daar kan het wel eens in terecht komen. 

Sinds kort kan je jouw schoenen ook GRATIS komen afhalen in Nijlen (België). Zodra jouw bestelling afgerond is, nemen wij contact met jou op om een afspraak in te plannen. 

Leveringstermijn

Onder normale omstandigheden worden bestellingen binnen België geleverd op de eerstvolgende werkdag na verzending. Verzendingen naar Nederland duren gemiddeld 3 werkdagen. Ferriore is niet verantwoordelijk voor vertraging die een pakket oploopt bij het postorderverwerkingsbedrijf.

Na verzending ontvang je via e-mail een Track & Trace code zodat je jouw pakket ten allen tijde kan opvolgen. Er wordt een briefje achtergelaten in je brievenbus wanneer je niet aanwezig bent tijdens de levering door het postorderbedrijf. Je kan het later ophalen in het aangegeven afhaalpunt.