Verzenden

Wij voorzien bij Ferriore een gratis verzendservice in België. Bij een levering naar Nederland wordt een verzendkost van €5 aangerekend bij een bedrag onder €50. Een bestelling boven dit bedrag voorziet gratis verzending. Na het plaatsen van een bestelling en het afronden van de betaling, wordt deze bestelling binnen maximum twee werkdagen door Ferriore verzonden. Zodra wij jouw pakket hebben verzonden, krijg je van ons een verzendbevestiging. Check zeker en vast ook je spam om te zien of de bevestigingsmail niet daar terecht is gekomen.

Leveringstermijn

Onder normale omstandigheden worden bestellingen binnen België geleverd op de eerstvolgende werkdag na verzending. Verzendingen naar Nederland duren ongeveer 3 werkdagen. Ferriore is niet verantwoordelijk voor vertraging die een pakket oploopt bij het postorderverwerkingsbedrijf.

Na verzending ontvang je via e-mail een Track & Trace code zodat je jouw pakket kan opvolgen. Mocht je niet aanwezig zijn tijdens de levering door het postorderbedrijf, laten zij een melding na in je brievenbus waar je het pakket kan ophalen.