Retourneren


Toch niet helemaal tevreden van je bestelling? Mail binnen 10 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling naar info@ferriore.com met je naam, je ordernummer en de reden waarom je ontevreden bent over je bestelling. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand postadres. De retour moet binnen de 18 kalenderdagen op het juiste adres worden afgeleverd. Wanneer de retour wordt ontvangen, wordt het bedrag binnen maximaal 10 werkdagen terug op jouw bankrekening gestort. 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor artikelen die terug worden gestuurd en kwijtraken. Dit is de verantwoordelijkheid van de klant. Indien de artikelen niet worden terug geleverd aan Ferriore kan er niet overgegaan worden tot terugbetaling. 

Samenvatting voorwaarden van retourneren

  • Items dienen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst geretourneerd te worden.
  • Ontvangen wij de retour later dan 18 kalenderdagen, kunnen wij deze niet accepteren en gaan wij niet over tot terugbetaling. Wij kunnen deze dan terug aan jou bezorgen (na betaling van de volledige verzendkosten).
  • Items dienen in VOLLEDIGE originele staat te worden geretourneerd en in de originele verpakking.
  • Items die beschadigd zijn, gebruikt, gewassen, bevuild of onvolledig zijn kunnen niet geretourneerd worden.

 

OMRUILEN

Heb je iets besteld maar past het toch niet helemaal goed? Dan kan je dit product ruilen voor een andere maat mits het op voorraad is. Bij het omruilen van een artikel is de kost voor het retourneren van de schoenen voor rekening van de klant. Hebben we dit product niet meer? Dan krijg je je geld teruggestort op je rekening.

 

GARANTIETERMIJN

Er wordt een garantietermijn gehanteerd van 30 dagen na ontvangst van het item. Wel zijn er een aantal uitzonderingen waarbij wij geen garantie kunnen geven:

  • Uitzonderlijke slijtage
  • Wanneer de schoenen sporen bevat van gedragen te zijn
  • Water- val of stootslijtage
  • Beschadiging door nalatigheid

 

ONS ADRES 

T.A.V. AMBER SCHYVAERTS

DORSEL 51 

2560 NIJLEN 

BELGIË