ABOUT US


Ferriore is een lokaal online bedrijf dat sedert één jaar damesschoenen van uitstekende kwaliteit aanbiedt tegen relatief goedkope prijzen. Onze producten, verpakkingen en leveranciers worden uitermate zorgvuldig uitgekozen om duurzaamheid te garanderen.

Het gezicht achter Ferriore ben ik, Amber Schijvaerts, 23 jaar.

 .

In oktober 2020 ben ik tijdens mijn studie Toegepaste Economische Wetenschappen de webshop gestart vanuit mijn toenmalig kotje in Antwerpen. Eén jaar later werk ik als full time consultant, ben ik zelfstandige in bijberoep en werk ik in de horeca in het weekend. Een lekker druk leven, but I wouldn't change it for the world! 

Daarnaast ben ik enorm geïntrigeerd door jonge ondernemers die niet bang zijn van nieuwe uitdagingen. Ik heb veel bewondering voor iedereen die zich een sprong in het diepe waagt afgezien van het eventuele succes ervan. Ik wil met het merk Ferriore, naast het verkopen van schoenen, ook modebewuste, ondernemende en levenslustige mensen inspireren.

Niettegestaande heb ik alle schoenen met heel veel passie en toewijding voor jullie uitgekozen. Ferriore, dat zijn ontzettend eigentijdse schoenen tegen een eerlijke prijs. Bovendien besteed ik steeds meer aandacht aan sustainability binnen het bedrijf. 

Neem gerust een kijkje op onze vernieuwde website. Vind je iets leuk? Dan steun je hier een geweldig enthousiast lokaal bedrijfje mee! Weet dat jullie pakketjes met héél veel liefde worden gemaakt en bezorgd. 

Liefs, Ferriore 

xxx